Tooted märksõnaga žanri maitse (35)

Wasabi segu

Wasabi segu

Wasabi segu on segu, mis püüab kinni wasabi terava, vürtsika kuumuse, ideaalne sushi, suupistete ja kastmete ning salatikastmete vürtsitamiseks.
Vürtsikas Heeringakaste

Vürtsikas Heeringakaste

Vürtsikad Heeringafileed Ref: SAL055 Sisu: 200 g
Negin Klass 1A Safranikeerdud 1g ja 2g Pudelis

Negin Klass 1A Safranikeerdud 1g ja 2g Pudelis

Safran saadakse krookuseliigist "Crocus sativus." Safrani lõhn on ainulaadne. Alates antiikajast on seda "punast kulda" peetud luksuslikuks maitseaineks.
Must verivorst

Must verivorst

Must vorst, või must vorst, on ainulaadne Portugali delikatess, mille on täiuslikuks viinud Monte Safira oma pühendumisega kvaliteedile ja traditsioonile. Valmistatud parimatest kodumaistest lihadest, on see vorst maitsestatud vürtside ja vere seguga, pakkudes rikkalikku ja eristuvat maitset, mis on nii soolane kui ka rahuldustpakkuv. Traditsiooniline suitsutamisprotsess lisab ainulaadse aroomi, muutes selle silmapaistvaks valikuks neile, kes otsivad autentset Portugali maitset. Monte Safira Must vorst on ideaalne grillimiseks, hautistesse lisamiseks või nautimiseks iseseisvalt. Selle julged maitsed ja kvaliteetsed koostisosad teevad sellest mitmekesise lisandi igasse eine, pakkudes Portugali maitset, mis on nii autentne kui ka rahuldustpakkuv. Kogege Portugali rikkalikku kulinaarset pärandit Monte Safira Musta vorstiga.
Warda Pasta

Warda Pasta

Warda brändi pasta, kvaliteedi ja Tuneesia traditsiooni sümbolid.
Fond - Veisefond

Fond - Veisefond

Fondid
Toiduga sobiv

Toiduga sobiv

Toidu kvaliteediga N2O on dilämmastikoksiid, mida, nagu võite arvata, kasutatakse toiduainetööstuses ja seetõttu on sellel ka õige kvaliteet. Sest see dilämmastikoksiidi vorm on puhastatud ja selle puhtusaste on 99,7%. Toidu kvaliteediga dilämmastikoksiidi (N2O) kasutatakse muu hulgas vahukoore kapslites. Seda gaasi saab müüa vahukoore kapslites ja sisestada vahukoore siphoni, või kasutada ka tuntud vahukoore patronides. Dilämmastikoksiid (N2O) seguneb hästi rasvaste ainetega, mis lisatakse vahukoore siphoni, et valmistada mousse'i, kreemi või vahukoort. Lisaks sellele eelisele on dilämmastikoksiid (N2O) toiduainetööstuses ka see eelis, et dilämmastikoksiid omab antibakteriaalseid omadusi. Nii püsib vahukoor külmikus kuni 10 päeva säilivana.
Purustatud nisu

Purustatud nisu

Purustatud nisu
Takis

Takis

Takis
Kitseliha (ntaba)

Kitseliha (ntaba)

Hautatud kitseliha, valikuline lisand
Küüslaugumeresool

Küüslaugumeresool

Kasutamiseks salatite, eelroogade, suppide, teise lõunasöögi roogade valmistamiseks. Valgud (g / 100g): 9,5 Rasvad (g / 100g): 0,0 Süsivesikud (g / 100g): 3,0 Energiaväärtus (kcal / 100g): 50
Kaneel (Lõigatud)

Kaneel (Lõigatud)

Kategooria: Üksikmaitsed Maitse ja aroom: Väga peen, meeldivalt magus aroom koos kibeda-puulise lõhna ja nelgi nüanssidega. Kasutamine: Ceyloni kaneel pärineb Sri Lankast ja saadakse seal kaneelipuu koorest. See lõhnab ja maitseb peenemalt ning on selgelt mitmekihilisem kui odavam, Hiina kassia kaneel, ning sisaldab ka kuni 400 korda vähem kumariini, mis on tervisele kahtlane. Lõigatud kaneel (2-7mm) sobib väga hästi oma tee loomingute valmistamiseks. Koostisosad: Kaneel Märkus allergikutele: Võib sisaldada jälgi pähklitest, maapähklitest, seesami, sinepi ja selleri. Sisu: 30 g valgest plekkpurgis
AFRICI MIXTE

AFRICI MIXTE

Mauritaanias püütud kala toimetatakse värskena või külmutatuna. Kalapüük siin Mauritaanias on saadaval külmutatuna laeva peal ja värskena. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Ekstra seesam

Ekstra seesam

Seesam on üheaastane taim Pedaliaceae perekonnast, mida kasvatatakse laialdaselt oma seemnete tõttu. Selle tunnustatud omadused: Rikas toitainete poolest Antioksüdant Kiudainete ja vitamiinide allikas Aitab võidelda kolesterooliga Aroom Röstitud seemned vabastavad maitsva pähklise maitse. Tunnustatud omadused Rikkad kiudainetest soodustavad soolestiku liikuvust aitavad vähendada kolesterooli. Aitab võidelda südame-veresoonkonna haigustega Kasutamine Toiduks
Spelta Keerised

Spelta Keerised

Spelta jahu Tüüp 80 100% ja vesi Keetmisaeg: 4 kuni 6 minutit Allergeen: Gluteen Pastad: 300g
Bruschetta

Bruschetta

Kaua aega tagasi pidi leib kestma nii kaua kui võimalik ning seda pehmendati värskete tomatitega või sellega, mida maa pakkus. See oli teine aeg. Täna on bruschetta lemmik eelroog, ideaalne kaaslane sõpradega aperitiiviks. Ja meie, Casa Di Cecco's, oleme valmistanud teile parimat bruschettat, valides parimad köögiviljad ja seened, et jätta teile vaid valiku vaev. Natuke leiba, röstitud või mitte, klaas (head) veini ja asi on tehtud. Olgu teie lemmik terav, seened või intensiivne paprika maitse, pole vahet, sest igaühele on midagi. Terviseks!
Pärsia Safran Tumedas Klaaspurgis

Pärsia Safran Tumedas Klaaspurgis

Reiner Safran niitides otse Iraanist looduslikus klaaspurgis, mis lihtsustab safrani säilitamist ja soodustab looduslike aroomide säilimist. Värvitud klaas aitab vähendada valguse ja sooja imendumist, pikendades seeläbi kvaliteettoote säilivust ja naudingut.
Käsitöö Tarallini

Käsitöö Tarallini

TARALLI KANADEGA, JUUSTU JA PIPRA, ÕLI JA VEINI, ANIS JA MUSTADE OLIVEDEGA.
Hakitud Nori

Hakitud Nori

Kizami Nori on röstitud riivitud Nori tüüp, mis sobib ideaalselt teie lemmikroogade, nagu nuudlid, riis, salat või supp, lisamiseks.
Pitsa Segu - Mahedikud

Pitsa Segu - Mahedikud

Avasta maitsete täiuslik kooslus meie Pizzade segus. Oregano, tüümian ja karulauk täiendavad üksteist harmooniliselt, et pakkuda maitsete plahvatust sinu pitsades. Oregano, oma tüüpilise Itaalia maitsega, sobib suurepäraselt tomatiga, samas kui tüümian lisab kergelt terava noodi, mis tõstab esile sinu tomati- või suvikõrvitsatoite. Karulauk, mille aroom on pehmem kui traditsioonilisel küüslaugul, toob sellesse maitseainete segusse peene ja delikaatse küüslaugu nüansi. Meie Pizzade segu on hoolikalt valmistatud kvaliteetsetest ökoloogilistest koostisosadest, ühendades oregano, tüümiani ja karulaugu, kolm maitseainet, millel on eristuvad maitsed, mis harmooniliselt koos töötavad, et luua maitsete plahvatus igas ampsus. Retseptidee - Vahemere Pitsa: Koostisosad: Pitsatainas Tomatikaste Mozzarella Pizzade segu Mustad oliivid Kirsstomatid Värske basiilik Viide: AR802032 Koostis: Oregano, tüümian, karulauk Kasutamine: Pitsa maitseained Säilitamistingimused: Kuivas ja valguse eest kaitstult
Ajvar

Ajvar

Pakendi kogus: 15 x 190ml Artikli nr: 16025 Grammi: 190
Pizzle

Pizzle

Pizzle
VANILJE LÕIGUD

VANILJE LÕIGUD

Madagaskari vanillikatsed Niiskusesisaldus: 17 kuni 21% Vanilliini sisaldus: 1 kuni 1.2 Suurus: Alla 10 cm Välimus: Vanillikatsed on lühikesed, need vanillikaunad võivad olla katki või pehmed Värv: Tumepruun või punakas Tüüp: Jagatud või mitte-jagatud Kasutamine: Madagaskari vanillikatsed on mõeldud ekstraktsiooniks ja ka tootmiseks
SEESAMI - KORJATUD SEESAMI

SEESAMI - KORJATUD SEESAMI

KÜPSISTE SEEMNEDE TOOTMINE
Siirup

Siirup

Melass on väga viskoosne siirup, mille värv on tumepruun kuni must. Toidutööstuse toorainena annab melass iseloomuliku lagritsataolise, mõru-magusa maitse ja loodusliku värvuse – kõik ilma E-numbrite kasutamiseta.
Tajine

Tajine

Koge autentsete Põhja-Aafrika roogade maitset meie tagiinidega. See ainulaadne keedunõu koosneb laiast, madalast põhjast ja koonusest katusest, mille kaudu aur kondenseerub ja naaseb rooga. Tulemuseks on mahlane ja maitsev eine, mis on täis maitsvaid aroome.
Takis

Takis

Takis Originaalsed Maisikrõpsud tšillimaitsega, 190 g Maisikrõpsud tšillimaitsega Väikesed rullitud ja praetud maisitortillad tšillimaitsega. Olenemata sellest, kuidas te neid nautida soovite, Takis krõpsud ei peta teid. Maisijahu, taimeõli (palm), valmistatud maitseained tšilli- ja laimimaitsega [sool, maisimaltodekstriin, happesuse regulaatorid (sidrunhape, naatriumkarbonaadid, naatriumatsetaadid), suhkur, maitseained (mononaatriumglutamaat, dinatrium-5-ribonukleotiidid), aroomid, pärmiekstrakt, sibulapulber, värvained (paprikaekstrakt, karmin)], taimeõli (päevalill).
Paks Banaan

Paks Banaan

<19% CBG | 1 & 2 g Aroom: Värskendav Sidrun
Riis

Riis

Päikeseline ja veerikas riik on ideaalne selle suurepärase toidu kasvatamiseks. Riis on üks tervislikumaid ja populaarsemaid teravilju, rikkalikult valkude, süsivesikute ja B-vitamiini poolest. Oleme selle Kreeka keskmise teraga riisi valinud suure hoolikusega. Meie eesmärk on teie täielik rahulolu ja suurepärane toitumine. Need sobivad meie traditsioonilise pilafi jaoks. 500 g
Toidukvaliteet

Toidukvaliteet

Toidu kvaliteediga N2O on naerugaas, mida, nagu võite arvata, kasutatakse toiduainetööstuses ja seega on sellel tööstuse jaoks vajalik kvaliteet. Tegelikult on see naerugaasi vorm puhastatud ja selle puhtusaste on 99,7%. Toidu kvaliteediga naerugaasi (N2O) kasutatakse muu hulgas vahukoore laadijates. Seda gaasi saab müüa vahukoore laadijates ja sisestada vahukoore sifooni või ka tuntud vahukoore kapslite kaudu. Naerugaas (N2O) võib seguneda rasvaste ainetega, mis on sisestatud vahukoore sifooni, et moodustada vaht, koor või vahukoor. Lisaks sellele eelisele on naerugaasi (N2O) eelis toiduainetööstuses ka see, et naerugaasil on antibakteriaalsed omadused. Ja tänu sellele püsib vahukoor külmikus hea kuni 10 päeva.